Project 501 ten einde

kika-donatie2Het Kiki Racing team heeft als motto: “Don’t wait…Chase your dreams!” Je dromen najagen, dat klinkt mooi maar hoe pak je het aan als je ziek bent? Dan is je gevecht geen sportieve strijd, maar een survival. Zoals bij ons alle energie in het racen gaat, zo gaat bij een kankerpatiënt alle energie naar het bestrijden van deze slopende ziekte. Daar waar ons team aan het einde van een racedag de balans op kan maken, uit kan rusten en kan gaan voorbereiden voor de volgende race, is de strijd tegen kanker een marathon waar helaas velen de finish niet halen.

Als team wilde Kiki Racing in 2015 iets doen voor mensen die getroffen zijn door kanker en dan met name kinderen. Daarom zijn we aan het begin van het jaar project 501 gestart om geld in te zamelen voor KiKa. Tijdens de motorbeurs in Utrecht, konden mensen voor een klein bedrag hun naam op onze motoren laten zetten. Hiermee hebben we ongeveer de helft van ons bedrag opgehaald. Daarnaast hebben we gedurende het seizoen oude computers gerecycled. In totaal hebben we € 1.200 opgehaald met onze acties. Alle gemaakte kosten zijn door het team zelf betaald, 100% van het opgehaalde geld is voor KiKa! Kiki Racing steunt de missie van KiKa, 95% genezingskans in 2025! Chase your dreams!

Erik, Gé, Ramon en Ben

https://www.kika.nl/acties-voor-kika/kiki-racing-team-uit-volendam/