Sponsor info

bolski_

Bolski levert meer dan 35 merken uitlaten voor motoren en sportieve auto’s en is daarmee de grootst gesorteerde uitlaten leverancier van Nederland. Daarnaast worden alle slijtage onderdelen geleverd zoals remblokken, remschijven, koppelingsplaten etcetera.

In 2015 steunt Jaap Wesselius van Bolski Kiki Racing middels het ter beschikking stellen van koppelingen en remblokken voor de Suzuki’s van beide rijders


web molenaar en zwarthoed

Het is voor zowel particulieren als bedrijven van groot belang de juiste persoon in vertrouwen te nemen bij zaken van financiële en verzekeringstechnische aard. U wilt dat uw vertrouwenspersoon begrijpt wat uw wensen en belangen zijn. Daarnaast mag u verwachten dat hij alle vereiste kennis bezit en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op zijn terrein.

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs b.v. is die specialist en weet het persoonlijke en het zakelijke als geen ander te combineren. Uit het enorme aanbod van verzekerings- en financiële producten maken wij de juiste keuzes, toegesneden op uw profiel. Op die manier hebben wij een relatie kunnen opbouwen met talloze particulieren, ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de bouw, industriële bedrijven en (semi)overheidsinstellingen.


Spot IT oplossingenSpot ICT Oplossingen is toonaangevend op het gebied van totaal oplossingen voor haar klanten. Met Microsoft als partner, is Spot het boegbeeld van “Het nieuwe Werken”. Een zeer bedreven en deskundige ploeg IT’ers staat dagelijks voor u klaar.

Spot loopt voorop met het inplementeren van VOIP, Office 365 en andere cloud diensten. Bij Spot is werken in de cloud geen kreet voor de toekomst, maar gewoon het dagelijkse werk.


WK Scooter Centre

WK scooters Centre, een begrip in Deventer en omstreken.

Ruime voorraad (min. 250 stuks) nieuwe brommers en scooters. Ook het adres voor motorscooters! Altijd een groot aanbod (min. 100 stuks) occasions. Ontelbaar veel onderdelen van alle merken op voorraad. Altijd speciale akties, aanbiedingen en de scherpste prijzen. Ook voor uw verzekering, lease (on-line aanvragen!), en uitgestelde betaling

WK Scooter Centre is leverancier van helmen en accessoires voor Kiki racing.


web Logo Damen LeathersDamen Leathers staat van oudsher bekend om de comfortabele pasvorm. Door middel van het zorgvuldig meten van lichaamsmaten wordt er een perfect passend raceoverall of combi gerealiseerd. In overleg met de klant kan zijn of haar idee tot werkelijkheid worden gebracht.


eipi beletteringEipi belettering is een full service beletteringsbedrijf dat zich bezighoudt met het leveren en installeren van diverse soorten belettering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd van een passend advies te voorzien. Bij ons krijgt u vooraf een duidelijk ontwerp en vrijblijvende prijsopgaaf. Of het nu gaat om een bouwbord, gevelreclame of een autobelettering, wij zullen altijd met u meedenken om tot het beste resultaat te komen.


Heijne-autoschadeAutoschade Purmerend? Bij Autoschade Herstel Heijne bent u altijd aan het juiste adres. Van bumperkras tot portierdeuk, van steenslag tot een sterretje in uw ruit: bij Heijne doen we er alles aan zo u zo snel en voordelig mogelijk weer de weg op te helpen. Dit doen wij volgens een professionele, maar toch zeer persoonlijke procedure. Komt u bij ons langs in Purmerend, dan bent u altijd verzekerd van vriendelijke en vakkundige service.


web tt-motoren-zwolle_suzuki select

Oud of nieuw, veel of weinig gelopen, in onze werkplaats is uw motor in goede handen.

Onze gekwalificeerde monteurs zorgen dat uw motor in topconditie blijft en maken hierbij gebruik van hoogwaardig gereedschap en de nieuwste (diagnose)apparatuur. Wij hebben diagnoseapparatuur voor alle merken. Alleen het beste is goed genoeg voor uw motorfiets!