Mini Bike

Mini BikeOmdat de winter voor Erik’s gevoel veel te lang duurt heeft hij de afgelopen weken bekeken wat de opties zijn om toch nog op de een of andere manier wat te kunnen trainen op twee wielen. Een van zijn kennissen vroeg hem of hij geen zin had om een zondagje met hem mee te gaan minibiken. Deze machientjes kunnen op indoor kartbanen trainen en hebben zodoende geen last van regen sneeuw en andere ellende.
Helaas ging de afspraak niet door, maar was Erik wel heel enthousiast geworden over het rijden op indoor kartbanen. Na wat speurwerk heeft Erik een Watergekoelde 39 cc Blata replica gevonden. Na een korte testrun heeft Erik deze machine aangeschaft en zal binnenkort zijn eerste circuit meters maken op deze leuke machine.

Op dit moment staat deze kort gegeared voor het rijden op binnenbanen en is nog voorzien van de standaard uitlaat. Als alles bevalt, kunnen we er nog genoeg aan sleutelen om hem sneller te krijgen. Voor komende zondag staat een eerste circuit ochtend op het programma, Erik kan niet wachten tot hij de baan weer op kan!