Team presentatie 2011

Afgelopen zaterdag was de teampresentatie voor het nieuwe seizoen.

foto sobw racer Erik
De machine stond mooi gepoetst en voor zover mogelijk bestickerd, op het biljart in het Thomas cafe waar het de hele middag gezellig druk was met sponsoren, clubleden en andere belangstellenden. Jean Paul van het Thomas Cafe zorgde ervoor dat de de aanwezigen werden voorzien van een hapje en een drankje. Lambecht Erik en mijn persoontje vertelden over de plannen voor het komende seizoen.

Er waren zelfs twee gasten helemaal uit Spanje… OK, het waren vrachwagen chauffeurs die het weekend over moesten blijven in Nederland, maar vonden het helemaal geweldig dat er twee machientjes op het biljart stonden. Dat hadden ze nog niet gezien in Nederland. Er werd spontaan een petje van Kiki Racing gekocht en we werden uitgenodigd voor de Paella die ’s avonds op het menu stond. We hebben diverse petjes en shirtjes verkocht en kregen van bijna alle clubleden te horen dat ze ook komend seizoen lid willen blijven van de Kiki Racing club.

(ex) SOBWers Tijmen van Rossum, Cees Haan en Brian Slooten kwamen ook langs om te zien hoe ver Erik is in de voorbereidingen naar het nieuwe seizoen en vertelden over hun plannen voor 2011.

Na een succesvolle presentatie kunnen we nu de laatste puntjes oppakken zodat we de 20e volledig voorbereid aan de start kunnen staan.

Startnummer 2011