SOBW Demo Hengelo

Tijdens Hemelvaartdag, mocht de SOBW zichzelf promoten in het rennerskwartier van HAMOVE. De gehele dag mochten we onze machines showen op een mooie plaats vlak achter de hoofdtribune en in de tweede pauze mochten we zelfs een paar rondjes op het circuit rijden. Om ongeveer 10 uur kwamen we aan in het rennerskwartier en hebben we onze machines netjes op een rijtje neergezet.
Gedurende de dag kwamen heel wat bekenden van onder andere wegraceforum.nl een praatje maken, maar ook heel veel toeschouwers vonden het leuk om de machines eens van dichtbij te bekijken. De SOBW racers zijn talloze keren op de foto gegaan en Erik heeft heel wat keren uitgebreid over zijn machine verteld.

Het rijden op het circuit was vooral heel erg leuk, onze machine had net een nieuwe zuiger, die we mooi konden inrijden. Eerst zouden we 2 rondjes gaan, maar tot onze verassing mochten we er nog een derde aanplakken. Daarna hebben we de machines weer bij de tent gezet en zijn rond vijf uur weer richting Volendam vertrokken.

Het was heel leuk om onze organisatie een dagje te promoten en daarbij een paar ronndjes te mogen rijden op een full size circuit.