Winterklusjes

Erik is begonnen met het in zijn eigen kleuren spuiten van het kuipwerk van zijn ZPF minibike. Het stuurkuipje begint er al aardig op te lijken. Nog een paar laagjes wit en dan afwerken en polijsten. De spatbordjes zijn als volgende aan de beurt en uiteindelijk zal ook het zitje in het bekende Kiki Racing wit gespoten worden. Als Erik de minibike succesvol wit gespoten heeft, is de CBR aan de beurt en tenslotte als ook de MB opnieuw in de lak worden gezet.

Aan de ene kant wordt gewerkt aan de minibike, terwijl we aan de andere kant de bandenwarmers voor de CBR600 hebben binnengekregen. Dankzij Fred Boogaard hebben we nu de beschikking over twee setjes bandenwarmers voor de zwaarste machine.

Onlangs zijn we met de 50cc machine op de testbank geweest, daar bleek het reserveblok welke we ad-hoc hadden opgebouwd evenveel vermogen heeft als het raceblok. Dat is een mooi uitgangspunt. Lambrecht gaat aan de slag om twee blokjes compleet te krijgen en vervolgens op zoek naar extra vermogen. Ook aan de kant van gewichtbesparing op de 50cc machine hebben we al wat stappen gemaakt de eerste 4 kilo is er af en nu op jacht naar de laatste pondjes.