Trainen in Grootebroek

2013-11-10 15.09.12Afgelopen zondag is Erik voor het eerst in sinds tijden weer eens te vinden geweest op een pocketbike in Grootebroek. Eigenlijk zou hij alleen mee als begeleider van Nick Lodewijks en had hij zijn eigen bike niet eens meegenomen. Nick bood Erik een paar sessies op zijn bike aan en dat sloeg Erik natuurlijk niet af.

Erik was wel zo handig om zijn eigen helm, laarzen en handschoenen mee te nemen, maar kon niet beschikken over zijn eigen raceoverall, omdat deze nog in het altelier ligt voor herstel werkzaamheden. Met een geleende overall van Nick kon hij een paar sessies rijden en had al snel de smaak weer te pakken.

De machine van Nick heeft een heel ander karakter dan die van Erik, maar was prima te rijden. Tegen het einde van de dag kregen de mannen te maken met wat technische problemen, waarna ze richting Volendam zijn vertrokken om de machine na te kijken. Over twee weken is er opnieuw een trainingsochtend in Grootebroek, Erik hoopt er dan weer bij te zijn met zijn eigen ZPF.