SOBW kampioenshuldiging

20130824_71Zaterdag 23 november wordt het SOBW raceseizoen afgesloten met de kampioenshuldiging in Heesch. Voor het Kiki Racing team zal dit voorlopig het laatste SOBW evenement zijn omdat zowel Erik al Roy komend seizoen een andere weg inslaan. Roy neemt in stijl afscheid met maar liefst twee prijzen. Hij is kampioen geworden in de formule klasse én heeft in totaal het hoogste puntentotaal van alle SOBW klasses.Erik heeft wel zijn beste SOBW klassering gehaald in 2013, een keer een derde plaats in het dagklassement, maar speelde door de vele uitvalbeurten geen rol van betekenis in het klassement.

Via deze weg wil Kiki Racing de organisatie en alle vrijwilligers van de SOBW heel hartelijk danken voor de inspanningen van de afgelopen jaren.

Speciaal willen we Lambrecht Bak bedanken voor de preparatie van de machine over de afgelopen jaren. Hij heeft aangegeven niet mee te willen gaan naar de OW cup. Zijn hart ligt bij de tweetakten en hij zou graag met een andere rijder verder gaan in de SOBW serie, véél succes en bedankt voor de inzet de afgelopen 4 jaar.

Ook Roy gaan we missen in 2014, beide rijders gaan in een andere competitie aan de slag en zullen elkaar op de racedagen niet meer kunnen steunen. Roy heeft Erik de afgelopen twee seizoenen geholpen met het geven van advies. Hierdoor maakte Erik veel progressie en kreeg hij veel meer zelfvertouwen op de machine. We zullen elkaar niet helemaal uit het oog verliezen. Waar mogelijk zullen we elkaar blijven steunen.