laatste meeting in oude bezetting

canvas-fotoDinsdag 17 december is Kiki Racing voor het laatst in de oorspronkelijke bezetting bij elkaar geweest. Nadat Erik in het begin van het seizoen had besloten om over te stappen naar een andere klasse, heeft Lambrecht aangegeven niet mee te gaan naar het nieuwe avontuur. Lambrecht is een tweetakt man in hart en nieren en wil graag in deze tak actief blijven. Hij weet nog niet precies wat het gaat worden, hij denkt er over om zelf een machientje op te bouwen en daar een rijder bij te zoeken, maar het kan net zo goed zo zijn dat hij net als bij ons zijn diensten aan een bestaand team aanbiedt.

Om de familie Bak te bedanken heeft Erik een mooie foto uitgekozen en deze op canvas laten afdrukken. Op die manier is er een blijvende herinnering aan de inzet van de afgelopen jaren. Het resultaat van de afdruk is heel mooi geworden en viel dan ook heel erg in de smaak bij de familie Bak.

berghem201302De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier samengewerkt, zowel op de circuits als in de werkplaats in Edam en op de testbank bij Hoogland motoren. Erik heeft de afgelopen jaren veel geleerd en zichzelf ieder jaar verbeterd, de mooiste wedstrijden waren in het Belgische Sokafran en op het Asser juniortrack met als beste resultaat een derde plaats aan het begin van het seizoen. Ook Emmen 2013 was een mooie dag, de machine liep als een speer en in een volledig bezet veld reed Erik rond op een mooie derde plaats.

Onder het genot van een wijntje hebben we heerlijk zitten napraten over de afgelopen jaren en de toekomst. Hoewel we als team uit elkaar zijn gegaan, verliezen we elkaar niet uit het oog. Als plaatsgenoten met dezelfde interesses zullen we elkaar nog vaak genoeg zien. Is het niet op het circuit, dan is het wel gewoon in Edam-Volendam tijdens een evenement of verjaardag.

Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor de inzet, wij gaan ons best doen om hetgeen we de afgelopen jaren geleerd hebben door te zetten in de volgende serie. Uiteraard staat de koffie altijd klaar op het circuit, maar ook in de Kiki Racing Headquarters in Volendam. Als onze agenda het toelaat zullen we ook zeker langskomen bij de SOBW races om onze “oude” bekenden aan te moedigen.

Erik & Ben