Kick off party OW cup 2014

2014-01-11 10.09.12Zaterdag 11 januari was de Kick Off meeting van de OW cup. In de ochtend werd teruggekeken op het vorige seizoen, wat was er goed, wat kon er beter enz. Daarna werden de plannen zoals eerder al op de website gepubliceerd doorgenomen en waar nodig van extra commentaar voorzien. Kalender, circuit, reglementen, puntentelling en geluidsnormen zijn allemaal de revue gepasseerd en voor iedereen helder.

Naast de organsisatie van de OW cup, was ook de pers vertegenwoordigd, Uiteraard was Race Sport aanwezig maar ook een journalist van Moto73 en zelfs Motor Gazet was vertegenwoordigd. Naast de schrijvende pers was Ook Diederick de Vries namens Bach’s DV Productions aanwezig om te vertellen over de video coverage van de competitie en werd bekend gemaakt dat er ook gepraat wordt om de TV uitzendingen bij Motos tv voort te zetten in 2014. Tot slot werd bekend gemaakt dat de Cup ook een eigen youtube kanaal heeft, het adres moet nog even worden achterhaald, maar op de website zelf staat ook een video pagina waar je van alles terug kunt kijken. Mariska Grob was namens Motografie aanwezig o.a. het jaarboek te promoten en het een en ander te vertellen over de fotografie gedurende de evenementen. Publiciteit in de media voor 2014 ziet er goed uit.

Na afloop van het officiële gedeelte kregen we een lunch aangeboden, in de gold club van het paddock restaurant kon nog even worden nagepraat met de collega rijders en mensen van de organisatie. Met de Kick-off party zijn we weer een stapje dichter bij de start van het nieuwe seizoen.