Racekleding opgehaald bij Damen Leathers

Erik bij Damen Leathers
Erik in bespreking met medewerker Damen Leathers

Nadat afgelopen week Thomas van Damen Leathers had laten weten dat het eerste pak gereed was, konden we zaterdag naar Breda om het te passen en mee te nemen.

Bij Damen was iedereen hard aan het werk in verband met de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht, maar toch werd er uitgebreid de tijd genomen om alles te passen en de puntjes op de te zetten. Het pak zat meteen als gegoten, en de kleurstelling die we op papier hadden ontworpen pakt ook in het uiteindelijke resultaat heel erg goed uit.

De Suzuki van Erik is in dezelfde kleuren uitgevoerd, basis wit met zwart en voorzien van blauwe accenten. Zowel Damen Leathers als Kiki Racing zijn heel erg blij met het resultaat. De afwerking van het pak is zoals we gewend zijn weer van hoge kwaliteit en ook de protectie delen zijn robuust uitgevoerd zonder dat het ten koste gaat van de pasvorm.

Erik rijdt al vanaf 2010 in racekleding van Damen Leathers en heeft veel vertrouwen in de bescherming die het pak moet bieden. Voor 2014 hadden we meerder opties, maar na ons bezoek aan Damen in oktober afgelopen jaar waren we het er over eens dat niet de prijs, maar de kwaliteit het belangrijkste is. Het eerste pak is binnen en zal uiteindelijk het reserve pak worden, het tweede pak zal worden uitgevoerd met Erik’s naam op de achterzijde en zal tijdens het seizoen tijdens de wedstrijden gebruikt worden.

Komende zaterdag zal het pak te bezichtigen zijn tijdens de team presentatie in Warder.