Afgedankte computers voor Project 501

kika-501-actiestempel witKiki Racing heeft onlangs project 501 opgestart, het doel is om tot en met de 501 kilometer endurance race van Assen, zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kinderkanker.

Wij willen ons doel bereiken door diverse activiteiten te ondernemen en daar is “501 Computers voor Kika.” er een van. Veel mensen hebben nog wel een computer staan die niet meer gebruikt wordt. Misschien wel defect, of zo oud dat er niets meer mee te beginnen is. Vaak worden deze computers bij het grof vuil gezet en komen ze in het afval terecht. Dit is eigenlijk zonde, want in computers zitten veel onderdelen die goed gerecycled kunnen worden.

Heeft u nog een oude computer staan en wilt u ons helpen om project 501 een succes te maken, neem dan contact met ons op via het contact formulier op onze website. Kiki Racing haalt de computers in de driehoek Hoorn – Purmerend – Broek in Waterland graag bij u op. Ook grotere aantallen zijn welkom, dus als uw bedrijf afgedankte computers beschikbaar heeft worden deze gratis opgehaald in heel Noord-Holland.