Damen Leathers pak weer als nieuw!

foto credit: Cor Kes
foto credit: Cor Kes

Na afloop van de laatste OW-cup wedstrijd van afgelopen seizoen, heeft Erik zijn pak ingeleverd in de shop van Damen Leathers op het circuit. Niet alleen Erik had wat schade opgelopen tijdens de wedstrijden, ook zijn pak had het een en ander te verduren gekregen. Hier en daar wat naadjes doorgesleten en behoorlijk wat rubber en andere narigheid opgepikt tijdens de circuit activiteiten.

Afgelopen week hebben wij het pak weer helemaal hersteld terugontvangen, tot in de puntjes verzorgd zoals we van Damen gewend zijn. Wat 2016 ook gaat brengen, voor wat betreft de racekleding zijn we helemaal op orde. Twee complete raceoveralls met kneesliders en handschoenen van Damen Leathers, twee helmen en een set laarzen van van WK Scootercentre maken dat deel compleet.

WK-Scootercentre en Damen Leathers, hartelijk dank voor de voortreffelijke service!