Rugoperatie succesvol afgerond

IMG-20160518-WA0009Afgelopen middag is Erik in het Radboud UMC opnieuw onder het mes gegaan. Dit keer was zijn ruggenwervel aan de beurt om 13.00 is hij de OK in gegaan, richting 17.45 was hij weer terug op zaal, opnieuw een pittige ingreep, waar hij ook weer heel wat bloed verloren heeft. Wat belangrijker is, is het resultaat van de ingreep, en dat is positief. De ruggenwervels zijn succesvol gefixeerd, waardoor er nu sprake is van een stabiele situatie. Zodra hij weer wat is aangesterkt kunnen we aan overplaatsing naar Noord-Holland gaan denken.

Nog maar net terug op zaal had Erik alweer praatjes, aanmerkingen op de verpleegkundigen van de verkoeverkamer, die hadden er totaal geen verstand van, je komt daar om uitte slapen en in plaats daarvan zaten ze de hele tijd maar aan hem te trekken en lieten hem geen moment met rust, zelfs niet toen hij het vroeg. Ongetwijfeld was dat ook het doel van die mensen, maar Erik dacht daar compleet anders over.

Na een Danoontje en een blikje cola heeft hij zijn vriendin, oma en zus gebeld, daarna was de koek echt op en ging hij over op sluimerstand. Af en toe wakker en twee tellen later weer weg eindelijk wat meer rust in zijn lijf.