Erik heeft zijn eerste revalidatie periode afgerond.   

Afgelopen vrijdag mocht Erik na 4 weken keihard gewerkt te hebben aan zijn herstel en conditie, Trappenberg verlaten. Dit is precies een week eerder dan eerder ingeschat door het revalidatie-team. In de laatste week van zijn revalidatie was een meeloopdag in het centrum waar Astrid (zijn moeder) aan heeft meegedaan.

Astrid vertelde: “Het was indrukwekkend om te zien wat Erik gedurende de dag allemaal doet. Ik had al heel veel bewondering voor de progressie die hij boekt, maar nu ik zie wat hij er allemaal voor doet is dat alleen maar meer geworden.” Naast het meelopen met de diverse activiteiten gingen ze ook samen langs de revalidatiearts waar een eindgesprek was voor de eerste periode.

De arts was heel tevreden over de progressie die Erik had geboekt in de afgelopen vier weken, er was heel weinig toe te voegen aan het programma wat Erik zelf had samengesteld. Ook was ze te spreken over de positieve instelling en gedrevenheid die hij heeft. Het zorgde voor extra motivatie op de afdeling waardoor ook andere bewoners van de afdeling sneller progressie boekten. Bij het afscheid werd door het team gevraagd zo nu en dan langs te komen om te laten zien hoe het met hem gaat, in de aanloop naar de volgende revalidatie, die waarschijnlijk de tweede week van november gaat beginnen.

2016-09-03 11.08.45De eerstvolgende actie voor erik is zijn enkeloperatie 14 september, op de verjaardag van zijn zus. Tot die tijd zal hij een aantal dagdelen bij Spot aan de slag gaan en na de operatie zal hij zo snel als mogelijk het werken bij Spot weer opbouwen.

Erik heeft zichzelf een kadootje gegeven, in de zin van een Mercedes SLK 200 uit 1998, deze tweezitter cabrio stond al een tijdje op zijn verlanglijstje en nu hij voldoende hersteld is om weer auto te rijden heeft er een gekocht.