Doelen zijn er om gehaald te worden!

2016-10-02-16-56-41Na afronding van de eerste revalidatie periode, was het tijd voor de volgende operatie. Tijdens deze operatie stonden een aantal acties in de planning.Om te beginnen moest de enkel recht onder Erik’s been gezet worden daarna was het enkelgewricht zelf aan de beurt. Tijdens de gesprekken voorafgaand aan de operatie was duidelijk geworden dat het onderste spronggewricht onherstelbaar zwaar beschadigd was, het was voor 90% zeker dat deze zou moeten worden vastgezet. Voor het bovenste spronggewricht zag het er een stuk beter uit. De arts was er van overtuigd dat hij door het toepassen van de juiste technieken 80% kans had in het behouden van de mobiliteit in dit gewricht.

Afgelopen dinsdag was het zover, twee weken later dan de oorspronkelijke planning is de operatie aan Erik’s enkel succesvol uitgevoerd.

Door het uitstellen van de operatie dreigde een van de belangrijkste doelstellingen in het gedrang te komen. We hadden al voor we het Radboud UMC uit waren met elkaar afgesproken dat we naar de laatste wedstrijd van het seizoen zouden gaan. Hoe realistisch is het echter om 4 dagen na je operatie een dagje naar het circuit te gaan.

2016-10-02-16-51-57-6Omdat doelen er zijn om gehaald te worden, zijn we gaan bekijken wat de mogelijkheden waren. Erik’s monteur en goede vriend Lambrecht Bak bracht uitkomst. Door mee te kunnen rijden in de camper was het mogelijk om goed te kunnen zitten en indien nodig zelfs te liggen, waardoor de rit een stuk minder belastend zou zijn.

Eenmaal in het BSB paddock aangekomen zijn we als eerste naar de sidecar teams gegaan, het was een bijzonder warm welkom. Iedereen was blij ons te zien Bij team Talens werd zelfs geklapt toen Erik binnen rolde. Hoogtepunt voor Erik was het bezoekje aan de pitsstraat tijdens KTM390 cup, waarvoor we de familie Heesakkers hartelijk danken én niet te vergeten het plaatsnemen in de bak van team Vermeule en Wiegers vlak voor het span de baan ging.

Na een vermoeiende maar heel mooie racedag hebben we het seizoen afgesloten.

Het Kiki Racing DSRA sidecar team heeft in seizoen 2016 de 15e plaats in het Open Nederlands Kampioenschap behaald.