Eerste raceweekend op de Gamma Yamaha

Zaterdag 3 augustus zal Erik voor het eerst officieel uitkomen op de Gamma Yamaha. Voor zaterdag staan 4 trainingssessies gepland en voor zondag een reguliere SOBW racedag, vrije training, kwalificatie, race 1 en race 2.

Erik heeft erg veel zin om weer het circuit op te gaan, drie weken geleden heeft hij zijn eerste testdag gereden op de Yamaha en reed op het einde van de dag onder het pr van zijn 50cc tweetakt machine. Om echt mee te doen in het veld van de Yamaha YZF rijders moet daar nog wel een paar seconden vanaf en daar gaan we zaterdag mee aan de slag. Het weer ziet er redelijk uit, wellicht dat de dag een beetje vochtig begint, maar naarmate de dag vordert zal het weer steeds beter worden. voor de wedstrijddag ziet het weer er zeer goed uit, ongeveer 25 graden en voor zover het zich laat aanzien geen neerslag.

In de nacht van zaterdag op zondag zal Erik overnachten op Camping de Weyert in Rolde, daar zal hij zaterdagavond zijn machine neerzetten op de camping zodat de aanwezige kampeerders de Gamma Yamaha van dichtbij kunnen bewonderen.

Ga je zelf ook naar de Gamma Racing Day op 4 augustus? Kom dan gerust even bij ons langs dan kun je van dichtbij zien hoe het er aan toe gaat tijdens een wedstrijddag bij de SOBW.