Vrooam serious powersports lubricants nieuwe sponsor

Tijdens de Motorsbeurs in Utrecht hebben SOBW rijders Erik Gunther en Dianne Geesink een sponsordeal gesloten met Vrooam serious powersports lubricants. Vrooam is gespecialiseerd in smeermiddelen voor race, cross en karting. Dat ze niet de eerste de beste zijn is wel duidelijk, afgelopen seizoen heeft het Aspar Team gebruik gemaakt van Vroaam smeermiddelen en behaalde daarmee de allerlaatste 125cc tweetakt titel binnen. Ook dichter bij huis word er gebruik gemaakt van de smeermiddelen van Vrooam, Het enige Nederlandse Grand Prix Team RW racing GP maakt namelijk ook in 2012 gebruik van Vrooam producten.

Vrooam wil graag actief betrokken zijn bij het opleiden van jonge motorrijders en maken dit nu concreet door, Erik en Dianne te voorzien van hun producten voor het seizoen 2012. In ruil voor de sponsoring, zullen Erik en Dianne deelnemen aan promotionele activiteiten van het bedrijf.

Kiki Racing is bijzonder blij met Vrooam als supplier van smeermiddelen en hoopt dat dit het begin is van een langdurige samenwerking!