Voor een tientje op mijn machientje

Racen is een kostbare aangelegenheid, zelfs op het niveau van Kiki Racing praten we snel al over een paar duizend euro op jaarbasis. Naast support van een aantal trouwe sponsors, clubleden en gezinsleden stoppen de rijders ook iedere verdiende euro in het project. Dit maakt jonge coureurs tot een uniek soort mensen. Aan de ene kant zijn het sporters, die er alles aan doen om in goede vorm te zijn. Dagelijks fietsen en minimaal eenmaal per week naar de sportschool, terwijl aan de andere kant ook harde euro’s verdiend moeten worden om het project gaande te houden.

Als leeftijdgenoten op vrijdagavond in de kroeg zitten, is de coureur bezig met de voorbereidingen van zijn wedstrijd, het prepareren van zijn machine het werken aan zijn conditie enzovoorts. Alles voor de sport! Sommige leeftijdsgenoten snappen daar niets van, wat is er nu leuker dan een avondje stappen? Een racer weet dat wel, vol gas door een snelle bocht of een mooie uitremactie geeft een veel grotere kick!

Naast het racen, heeft Erik ook zijn hart op de goede plaats zitten, zo werkte hij dit seizoen mee aan een benefietrace ten behoeve van onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS en zet hij zich regelmatig in als vrijwilliger voor evenementen in de Edam-Volendam.

Erik is altijd op zoek naar extra budget, maar heeft allang ondervonden dat het niet meevalt om in deze tijd sponsoring te krijgen. Toch hoopt hij op een leuke manier nog wat mensen enthousiast te geven om hem te steunen, met de actie voor een tientje op mijn machientje! Het is heel simpel, voor slechts 10 euro koop je een plaatsje op Erik’s machine. Hier kun je, je naam, e-mailadres of website een jaar lang vermelden. klik op de link om jezelf op te geven als tientjessponsor http://www.kikki95.nl/?page_id=12