Nog één keertje dan!

DSC08839Het officiële raceseizoen zit er op, maar de OW cup heeft voor het weekend van 17, 18 en 19 oktober de mogelijkheid gekregen om een extra evenement te organiseren buiten het kampioenschap om.
De wedstrijden zullen worden gereden tijdens Acceleration 2014 waar auto, motorsport en muziek worden samen gebracht in één evenement.

Erik kan helaas niet deelnemen aan deze extra race omdat hij nog niet aan de tijdlimiet voldoet, we hebben nog bekeken of we dispensatie kunnen krijgen, maar hebben in goed overleg met de organisatie besloten dat het verstandiger is om niet in te schrijven. Gé heeft de afgelopen twee wedstrijden ruimschoots aan de tijdlimiet voldaan en zal dus namens Kiki Racing deelnemen aan dit gecombineerde event.

Het zal voor Kiki Racing tevens de eerste keer zijn dat er op de 2015 machine zal worden gereden. We hopen uiteraard op droog weer, zodat we een mooie vergelijking kunnen trekken met de laatste OW cup van het seizoen, maar ook tijdens een nat weekend zullen we genoeg data kunnen verzamelen waar we mee aan de slag kunnen.

Het evenement begint op vrijdag met twee vrije trainingen, zaterdag twee kwalificaties en zondag één wedstrijd. We hopen dat het Acceleration veel toeschouwers trekt, zodat we ons nog een keer op de kaart kunnen zetten in 2014. Heb je nog niets op de agenda staan voor het weekend van de 17e oktober? Ga dan naar Acceleration 2014 en vergeet niet een bezoekje te brengen aan Kiki Racing. De koffie staat klaar!

klik hier voor het tijdschema: http://goo.gl/CoLKsM