MB under construction

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de SOBW machine om hem in topconditie aan de start van het 2013 seizoen te krijgen. Lambrecht houdt zich bezig met het raceklaar krijgen van het tweede blokje en samen met Peter Verschoor heeft hij het rijwielgedeelte compleet bekeken en de mogelijkheden voor het verbeteren doorgesproken.

Peter heeft flinke plannen om de machine te verbeteren. Het subframe zal worden vervangen door een buizen constructie en de achterbrug zal verstevigd worden zodat de machine stabieler wordt aan de achterzijde. Daarnaast zullen een aantal bevestigingspunten onder handen worden genomen door deze te vervangen door lichtere materialen. Komende zaterdag gaat de machine richting Peter, die er dan mee gaat starten. Uiteindelijk zullen Peter en Erik de werkzaamheden samen afronden, waarna de machine weer terug kan naar Lambrecht zodat we ermee naar de testbank kunnen.

Ondertussen zal de uitlaat worden bijgewerkt, deze heeft gedurende het seizoen wat schade opgelopen en kan wel een revisie gebruiken. Als laatste zullen we de machine in de nieuwe kleuren spuiten en voorzien van onze trouwe sponsoren. Op de eerder geplaatste photoshop afbeelding, kun je de 2013 lay-out zien alvast zien.