Twee weken verder, weer thuis in Volendam

IMG-20160529-WA0006We zijn twee weken verder, Erik heeft afgelopen donderdag het Radboud ziekenhuis verlaten. Samen met thuiszorg, huisarts, fysiotherapeut en ons eigen clubje mensen zijn we hard aan het werk gegaan om het Erik zo comfortabel mogelijk te maken. Erik zelf doet er ondertussen ook alles aan om zo goed mogelijk te herstellen. Het eten gaat steeds beter en daarmee is de spijsvertering ook weer op gang gekomen. Erik kan inmiddels zonder hulp gaan zitten in bed en met wat ondersteuning korte stukjes schuifelen door het huis, met wat hulp kan hij zelfs naar het toilet. Erik gaat iedere dag even op de bank zitten en is vandaag (zondag) zelfs in de rolstoel even naar buiten geweest en heeft 10 minuutjes in de zon gezeten. Begin van de avond was hierdoor de accu wel meer dan leeg en kreeg Erik het signaal dat het even rustiger aan moest.

Naar buiten was bijzonder goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar, maar alleen als het mooi weer is wist Erik al te melden. Deze week even geen onderzoeken of foto’s, wel mogen de krammen dinsdag uit zijn rug, hier kijkt Erik al een paar dagen naar uit. We zijn benieuwd hoe we er volgende week om deze tijd voor staan.

1 gedachte over “Twee weken verder, weer thuis in Volendam”

Reacties zijn gesloten.