Voorbeschouwing Emmen 9 juni

Circuit PottendijkKomend weekend zullen we voor de tweede keer dit seizoen wedstrijden rijden op het Pottendijk circuit bij Emmen.
De afgelopen weken heeft Erik op verschillende punten behoorlijke stappen naar voren gemaakt. Emmen kan een mooie graadmeter zijn om te zien hoeveel dit in tijd oplevert op een baan waar we al vaak gereden hebben.

Het ziet er echter naar uit dat het weer daar een stokje voor gaat steken. De vooruitzichten voor komende zaterdag zijn niet echt gunstig.

Eigenlijk zijn het vergelijkbare omstandigheden als afgelopen keer, toen viel het uiteindelijk erg mee en was alleen de tweede race nat. Nat of droog, we zijn er helemaal klaar voor om weer een goede prestatie neer te zetten en de nodige puntjes mee naar huis te nemen. In Stadkanaal, kon Erik Patrick het gehele weekend goed voorblijven, de vorige keer in Emmen, was Patrick toch wel een paar seconden sneller, we zullen gaan zien hoeveel hij dichterbij is gekomen en hopen op weer een spannende strijd tussen Robin, Patrick en Erik.