Voorbeschouwing tweede raceweekend Berghem

Berghem again!

vrooam Komend weekend vertrekt Kiki Racing voor de tweede keer dit seizoen naar het circuit van Berghem. Een speciaal weekend, want de SOBW viert daar het 25 jarig jubileum van de organisatie. Zaterdag zullen er reguliere wedstrijden zijn en zondag staat er een speciaal programma op de agenda met gastrijders en in plaats van snelheidsraces, constantheids races waarbij de rijders zoveel mogelijk gelijke rondetijden moeten zien te rijden.

Erik en zijn machine zijn er helemaal klaar voor en we zijn benieuwd naar de prestaties van de nieuwe achterband. Sponsor Vrooam power lubricants komt van het weekend langs om te kijken bij de SOBW en om nieuwe producten te brengen waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

Dit weekend zal Erik voor het eerst zonder zijn vaste begeleider rijden, dit zal wel even wennen zijn, maar met Lambrecht Bak, onze technische steun en toeverlaat en zijn moeder heeft Erik voldoende begeleiding om er een topweekend van te maken. Komend weekend zal er op voor ons nieuwe layout worden gereden. Hierdoor kunnen we niet meten hoeveel progressie we maken. We hopen uiteraard op droog weer, zaterdag ziet er vooralsnog goed uit, over de zondag is de kans op neerslag een stuk groter.