Op naar het dubbele weekend in Assen

assen thumbs upNa de technische problemen in Assen vorige week zaterdag zijn we hard aan de slag gegaan met het verkrijgen van de juiste onderdelen voor de ontsteking. Nadat we eindelijk alle spullen besteld hadden, verstuurde de leverancier de spullen een dagje later dan afgesproken en bleken het ook nog niet de juiste versies te zijn. Uiteindelijk is Lambrecht vrijdag middag begonnen met het vanaf nul opbouwen van een nieuwe ontsteking en konden we aan het einde van de dag de Dynojet op om de boel af te regelen.

rond 19.00 uur vrijdagavond stond de machine dan eindelijk raceklaar te wachten om ingeladen te worden. Lambrecht Bak, Desiree Bak, Tijmen van Rossum, Roy van de Nieuwendijk, Wamo Edam, Dila Purmerend en Hoogland motoren uit Kwadijk allen bedankt voor de support, het was close maar we hebben het gered!

Morgenochtend vroeg gaan we naar het circuit om samen met Roy aan de slag te gaan voor het dubbele raceweekend in Assen. Erik heeft als enige sportluchtrijder al eerder op deze baan gereden, de rest gaat morgen kennismaken. Wellicht dat deze voorkennis ons een beetje helpt om er meteen goed bij te zitten. Erik is er op gebrand een goed resultaat neer te zetten en is vast van plan om de stress van de afgelopen week van zich af te rijden. De aanloop voor Roy was wat minder hectisch, maar ook hij kan niet wachten om na de zomerstop er weer vol tegenaan te gaan.

Voor het weekend wordt weer echt SOBW2012 weer voorspeld, dat is dus wisselvalligheid troef. Laten we hopen dat het meevalt en we lekker droog kunnen racen, zo niet dan maken we er het beste van en gaan we voor de regenbandjes. Hoe dan Ook, Kiki Racing is er weer helemaal klaar voor.